ouders


De Kanjerklup is er voor kinderen die willen ontdekken wat ze kunnen, wat ze aan kwaliteiten in zich hebben en wie ze zijn. We kijken naar wat er goed gaat.

De Kanjerklup biedt kortdurende hulp. Vaak kunnen de kinderen na een eerste keer al voelen waar hun kracht ligt en uit welke hulpbronnen ze kunnen putten, zodat ze de uitdagingen en problemen die ze tegenkomen aankunnen.

Ik streef ernaar dat het kind weer in zijn kracht komt, dat het weer ‘heel’ wordt. Mijn werkwijze is een holistische; we praten, we oefenen en we spelen, want zo kun je een verandering in gang zetten.

Ik kijk per kind wat hij/zij nodig heeft.


Daarnaast bent u als ouder erg belangrijk. Het kind gaat veranderen en u ( als gezin) verandert mee. Ik zal u tips en aanwijzingen meegeven hoe u het kind kunt steunen, zodat uw kind zich gehoord en gezien voelt en het basisvertrouwen groeit. Hij/zij gaat zich veilig hechten.

Als ouder kunt u ook een eigen afspraak maken voor extra ondersteuning en al uw vragen en onzekerheden met mij bespreken.

Zo kunnen we in gesprek of d.m.v. een opvoedopstelling kijken wat er achter de problematiek van uw kind zit, zodat een en ander zich mag oplossen.

2015-04-15 07.51.31