over mij


Ik ben Astrid Lammers.

Ik werk graag met kinderen en ben inmiddels ervaringsdeskundige op het gebied van hechting. Ik herken bij veel kinderen waar er angst speelt,  teruggetrokken gedrag te zien is en waar acting out gedrag vandaan komt. Mijn voelsprieten staan altijd aan als ik met kinderen werk en daardoor kan ik intuïtief werken en heb ik snel een ingang bij ze. Vaak kan ik aan ouders, onderwijzers of pedagogisch medewerkers aangeven wat het kind met zijn/haar gedrag aangeeft en waar hij/zij behoefte aan heeft.

Ik studeerde HBO-IW. Daarna volgde een Post-HBO opleiding Praktisch Pedagogische gezinsbegeleiding (PPG). Het leren was nog niet klaar en er volgden vele cursussen en opleidingen voor therapie en coaching. Recent volgde ik Sherborne bewegingspedagogiek en oktober 2018 staat traumasensitief lesgeven op het programma, waarmee ik de boer op ga om deze kennis te delen met het werkveld. 


Ik ben 52 jaar en moeder van 4 kinderen. Drie dochters ‘uit eigen buik’ en een zoon die geadopteerd is. Naast pedagogisch medewerker in de kinderopvang (Montessori peutergroep Heerhugowaard), ben ik hechtingsdeskundige en schrijf ik boeken. September 2016 verscheen mijn eerste boek: ‘Nieuwe bloem’. 30 juni 2018 komt het tweede boek uit: ‘Dappere jongen’.

Mijn praktijk houd ik in mijn huis, in een gezellige praktijkruimte.2015-04-15 07.48.06 2015-04-15 07.47.39

Als hobby dans ik graag. Ik doe aan ballet, modern en salsa.