welkom

Hallo, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!

8 juni 2017 besteedde Brandpunt aandacht aan ons verhaal naar aanleiding van het interview in Margriet. https://brandpunt.kro-ncrv.nl/brandpunt/deze-vrouw-ontdekte-dat-de-ouders-van-haar-adoptiekind-nog-leefde/ Dank je wel Aart Zeeman en Cas de Jong.

Wat een prachtig interview midden in het Moederdagnummer van Margriet! Ik ben er zo blij mee, dankbaar voor en ook best trots op.
Een interview over het verhaal dat ik uitgebreid beschrijf in het boek Nieuwe bloem. Dank je wel Deirdre Enthoven, Mariel Kolmschot, Tirzah Waasdorp, Annemarie van Looij, Linda Overgoor van Margriet en Amanda de Vries voor het leggen van het contact. (13 Mei 2017)

Mijn boek Nieuwe bloem verscheen 4 september 2016. Nieuwsgierig naar meer? Onder het kopje Boek vind je informatie over Nieuwe bloem en een blog dat je kunt volgen rondom het boek.

Het eerste hoofdstuk van Nieuwe bloem lees ik voor op de eerste boekpresentatie. Nu op You tube te zien. Ga je gauw kijken?
https://www.youtube.com/watch?v=P0LiRsUuR0I

boekpresentatie-nieuwe-bloem-29-of-67 foto 4 (1)

Je vindt op de site ook informatie over coaching, therapie en begeleiding voor kinderen, ouders, liefdesrelaties, jongeren en volwassenen.

Iedereen kent wel een periode waarin je het moeilijk hebt en je graag wilt dat er iemand met je meekijkt hoe het óók kan. Samen praten, spelen, ontspannen, lachen en werken kan dan nodig zijn. Dat doe ik graag met je. Ik leer je positief denken en je situatie te zien als een uitnodiging tot groei.

Voorjaar 2017 sprak ik op de Universiteit van Leiden en Universiteit van Amsterdam, afdeling Pedagogiek.